free web templates
Mobirise

Gelaatsverzorgingen

Oolaboo is een huidverbeterend/ lifestyle brand.
Opgestart door de broers Wilmink die een succesvolle carrière in de cosmetica-industrie hadden. De wereld concentreerde zich op schoonheid aan de buitenkant maar de broers raakten geïnspireerd door de schoonheid van binnenuit.

70% van jouw huidconditie wordt bepaald door voedingsstoffen die je tot je neemt.
Oolaboo gelooft in schoonheid aan de buitenkant, échte schoonheid ontstaat door net zoveel aandacht te besteden aan je binnenkant.

De producten zijn ontwikkeld met liefde en geïnspireerd door voeding.
Veel van de zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten in de huidverbeteringsproducten vind je ook in voeding en dat is een bewuste keuze.
Veel stoffen worden door onze huid opgenomen, hoe natuurlijker en veiliger die stoffen zijn, hoe beter voor je lichaam.

De behandelingen zijn geïnspireerd op een blend van Oosterse en Westerse behandelwijze.
Een Oolaboo specialist is opgeleid in de filosofie van Oolaboo en weet als geen ander welke producten het beste voor je zijn.

Voor elk verkocht Oolaboo product help je het ‘Aquam Servo’ project, dat voorziet in schoon drinkwater projecten in Afrika. 

Mobirise

Lichaamsverzorging

Zowel de rug- als lichaamsmassage zijn klassieke manuele massages.

Mobirise

Voetverzorging

Zowel de esthetische - als medische pedicure worden met alle zorg en hygiëne uitgevoerd. Tijdens de opleiding gespecialiseerd voetverzorger heb ik verschillende pathologiën gezien en hoe deze te behandelen. Voor bepaalde aandoeningen verwijs ik U graag door naar een podoloog.

Aansluitend bij de voetverzorging kan u gerust vragen om de nagels te lakken of om Shellac op de teennagels aan te brengen.

-> Luxe pedicure: De voeten worden verzorgd maar als extra krijgen de voeten een peeling, een verzorgend masker en een voetmassage.
  

Mobirise

Handverzorging

De nagels worden geknipt of gevijld, de nagelriemen worden verwijderd, de nagels gepolierd en de nagels krijgen een verstevigende nagellak.

De nagels kunnen nadien ook gelakt worden.
U kunt ook voor Shellac kiezen, deze blijft 2 à 3 weken op de nagels en maakt de nagels steviger.

Ook een Luxe-manicure is mogelijk. De handen krijgen een manicure, nadien een peeling, een verzorgend masker en een handmassage.  

Mobirise

Epilaties

Alle epilaties worden met zorg en nauwkeurigheid uitgevoerd. De huid wordt nadien behandeld met een olie zodat alle restanten van de was verdwijnen en daarnaast voor een kalmerend effect zorgt.

Mobirise

Kleuren van de wimpers en/of wenkbrauwen

Heb je graag wat donkerdere wenkbrauwen of wimpers, geen zin om elke morgen mascara aan te doen?

Dan is het kleuren een ideale oplossing. De wimpers en wenkbrauwen behouden hun kleur gedurende 5 à 6 weken, naargelang de periode van het jaar en vaak ook de frequentie van het haar wassen.  

Adres

Lijsterbeekstraat 21 
8200 Brugge


Contact

GSM: 0472/35.57.72

Sociale media

Facebook: 
@Laurelle.schoonheidssalon
Instagram: 
@laurelle_schoonheidssalon